Citrus Citrus Citrus Citrus
logo

DISCLAIMER

Wij proberen van foto’s en ander materiaal zoveel mogelijk de rechthebbende te achterhalen om het materiaal met diens toestemming te kunnen gebruiken. Het kan zijn dat dit niet in alle gevallen gelukt is. Mocht er materiaal zijn waarvan u kunt aantonen rechthebbende te zijn en wilt u niet dat wij dit materiaal op de huidige manier op onze website gebruiken, neem dan contact op en we zullen op eerste verzoek de betreffende foto verwijderen.

  1. Door uw bezoek aan onze website, stemt u in met deze disclaimer.
  2. De inhoud van deze website is door Oranjerievereniging 'De Kuipplant' met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, Oranjerievereniging 'De Kuipplant' aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
  3. Oranjerievereniging 'De Kuipplant' is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
  4. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van deze website of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
  5. Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.
  6. Op alle tekst, foto’s en afbeeldingen is auteursrecht van toepassing. Gebruik zonder toestemming van Oranjerievereniging 'De Kuipplant' is in strijd met dit auteursrecht en kan juridische consequenties tot gevolg hebben.
  7. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Indien u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen middels de contactgegevens op deze website.
Dank voor uw bezoek.