Oranjerievereniging 'De Kuipplant'

Links
Wilma de Munnik Wilma heeft tijdens onze tentoonstelling in 2010 die gehele tentoonstelling ingericht. Ze heeft het grote terrein bij abdij MariŽnkroon op een zeer fraaie manier ingericht met in het oog springende combinaties.
Tuinarchitectuur en Tuinarchitect
Wilma de Munnik
wilmademunnik@online.nl
G. Van Hulten Hortensiakwekerij Het bedrijf is gespecialiseerd in het kweken van Hortensia's. Tijdens onze laatste tentoonstelling stonden zeer fraaie exemplaren tentoongesteld. Ook verkoop aan particulieren.
Veilingstraat 6,
5154 AA Elshout,
tel: 0416-372732
mail: ghort@online.nl
Neervenplant Neervenplant is in 1997 begonnen met een groot assortiment exclusieve planten. Ze hebben nu een assortiment dat bestaat uit sterke, doorbloeiende planten, die in een minder goed klimaat toch goed groeien en bloeien.
Vrijwel al het stekmateriaal wordt door hen zelf gemaakt, zo zijn ze verzekerd van de beste kwaliteit, om de teelt te starten. Ze zijn gespecialiseerd in het telen van Mandevilla's, met de door hen ontwikkelde Perlavilla als topper. Perlavilla is een compacte Mandevilla, door dit voordeel kan ze in huis en met mooi weer eventeel buiten geplaatst worden. Het is een plant die met een eenvoudige verzorging je beloont met een uitbundige bloei!
info@neervenplant.nl
Flores in Terra Flores in Terra is een kwekerij en groothandel, die uitsluitend levert aan handel en tuincentra. Het accent ligt op exoten, mediterrane planten en kuipplanten. De belangrijkste zijn groenblijvende en koudebestendige (-7 tot -12 gr.C, zone 8) heesters, palmen en bomen, zoals de aardbeiboom, winterharde bananen, dwergpalm, Cordyline, Ficus (vijg), Gembers, Japanse wolmispel, laurier, Ligustrum texanum, Magnolia grandiflora, Olea europaea, Pittosporum, Rhaphiolepis, Trachelospermum en Trachycarpus. Daarnaast hebben ze een grote collectie vruchtdragende planten, zoals Citrus in vele variŽteiten en bloeiende kuipplanten, zoals Bougainvillea in alle kleuren en Oleander (enkelbloemige cultivars!).
info@floresinterra.nl